budeasa

„Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia”

Primul clopoțel a sunat și anul acesta la Budeasa, acolo unde primarul Nicolae Rachieru (foto) a participat alături de alți copii și părinți emoționați la început de an școlar.

Citiți și: Mihai Rachieru, apel pentru locuitorii comunei Budeasa

„Emoția a fost cu atât mai mare cu cât, de această dată, am participat și în calitate de tată.

Citiți și: Situația COVID-19 în școlile din Argeș. Crește numărul elevilor confirmați pozitiv

Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia.

Împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii am depus toate eforturile, pentru ca toți copiii să beneficieze de condiții optime de studiu cu respectarea tuturor normelor impuse și în acest an.

Stimați profesori, învățători și educatori, raportându-mă la rezultatele deosebite obținute de copiii noștri în ultimii ani, vă felicit și sunt încrezător că și anul acesta vom reuși să păstram la același nivel calitatea învățământului.

Vă doresc un an școlar cu sănătate și vă rugăm să ne fiți parteneri în tot ceea ce înseamnă siguranța și educația copiilor dumneavoastră, pentru că, doar împreună, vom reuși să parcurgem această perioadă, încă dificilă.

Vă voi sta alături cu toată priceperea mea!”, transmite primarul Nicolae Rachieru.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441