930X122 MAIA

budeasa

„Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia”

Primul clopoțel a sunat și anul acesta la Budeasa, acolo unde primarul Nicolae Rachieru (foto) a participat alături de alți copii și părinți emoționați la început de an școlar.

Citiți și: Surpriză! Ce persoane pot să predea în curând în școli!

„Emoția a fost cu atât mai mare cu cât, de această dată, am participat și în calitate de tată.

Citiți și: Scandal într-un local din Argeș. Un cetățean turc a bătut un piteștean

Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia.

Împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii am depus toate eforturile, pentru ca toți copiii să beneficieze de condiții optime de studiu cu respectarea tuturor normelor impuse și în acest an.

Stimați profesori, învățători și educatori, raportându-mă la rezultatele deosebite obținute de copiii noștri în ultimii ani, vă felicit și sunt încrezător că și anul acesta vom reuși să păstram la același nivel calitatea învățământului.

Vă doresc un an școlar cu sănătate și vă rugăm să ne fiți parteneri în tot ceea ce înseamnă siguranța și educația copiilor dumneavoastră, pentru că, doar împreună, vom reuși să parcurgem această perioadă, încă dificilă.

Vă voi sta alături cu toată priceperea mea!”, transmite primarul Nicolae Rachieru.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3