930 x122 grota rece

budeasa

„Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia”

Primul clopoțel a sunat și anul acesta la Budeasa, acolo unde primarul Nicolae Rachieru (foto) a participat alături de alți copii și părinți emoționați la început de an școlar.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

„Emoția a fost cu atât mai mare cu cât, de această dată, am participat și în calitate de tată.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia.

Împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii am depus toate eforturile, pentru ca toți copiii să beneficieze de condiții optime de studiu cu respectarea tuturor normelor impuse și în acest an.

Stimați profesori, învățători și educatori, raportându-mă la rezultatele deosebite obținute de copiii noștri în ultimii ani, vă felicit și sunt încrezător că și anul acesta vom reuși să păstram la același nivel calitatea învățământului.

Vă doresc un an școlar cu sănătate și vă rugăm să ne fiți parteneri în tot ceea ce înseamnă siguranța și educația copiilor dumneavoastră, pentru că, doar împreună, vom reuși să parcurgem această perioadă, încă dificilă.

Vă voi sta alături cu toată priceperea mea!”, transmite primarul Nicolae Rachieru.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA