930×122 CAPRA 5

alcool

EFECTUA TRANSPORT DE PERSOANE ÎN TIMP CE SE AFLA SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au depistat marți un bărbat de 59 de ani (Gheorghe T), din comuna Sălătrucu, care efectua transport public de persoane prin curse regulate, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a afișat, în cazul său, o valoare de 0,21 alcool în aerul expirat.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

 

Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

„Reamintim că activitățile din cadrul acțiunii TISPOL TRUCK&BUS sunt în desfăşurare şi vor continua pe întreg parcursul săptămânii. Pentru mai multe informații și recomandări preventive, puteți accesa gratuit site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș”, precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Foto: descriptiv

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3