New Profesional Consult 930 x 122

argeseni

EI SUNT ARGEŞENII NIMĂNUI

Ei sunt argeşenii nimănui. Numărul şomerilor argeşeni care nu primesc niciun ajutor din partea statului este la cote alarmante.

Citiți și: Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Astfel, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş susţine că avem în judeţ aproape 11.000 de şomeri, dar dintre aceştia doar circa 2.000 primesc indemnizaţii de susţinere din partea statului. Restul, deci aproape 9.000 de oameni, sunt „neindemnizaţi” – nu au nici loc de muncă, dar nici statul nu le mai dă ajutor sunb formă bănească (acesta se acordă doar o anumită perioadă de timp).

Pe lângă şomerii ndeindemnizaţi înregistraţi mai sunt, de fapt, câteva mii de argeşeni (la ţară, special), care nu sunt în nicio evidenţă, nu au locuri de muncă şi nu primesc sprijin de la stat, trăind din activităţi agricole.

Citiți și: Vești dezolante pentru argeșeni! Situația arată rău

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90