930×122 CAPRA 5

negocieri Uzina Dacia

Exclusiv. Ultimatum pentru conducerea Dacia

Astăzi, 14 decembrie, a avut loc o altă rundă de negocieri la Dacia.

Citiți și: Contre încinse la Uzina Dacia Mioveni

Sindicatul Autoturisme Dacia (SAD) a solicitat conducerii companiei oferta finală. Din păcate, nici de data aceasta nu s-a ajuns la un acord.

Sindicatul Autoturisme Dacia transmite într-un buletin informativ:

Citiți și: Revoltă la Uzină: ,,Sfidează creșterea costului vieții!”

În cadrul ședinței de negociere de astăzi s-au reluat discuțiile în legătură cu solicitările formulate, dar fără a se ajunge la un acord.

Sindicatul Autoturisme Dacia și-a motivat punctele de vedere la solicitările exprimate în cadrul ședințelor anterioare, precizând că toate revendicările formulate sunt negociabile.

Solicităm administrației de la Dacia să țină cont că suntem spre sfârșitul perioadei de negociere și să facă oferta concretă de majorare, pentru a consulta salariații.

Mai multe detalii despre solicitările anterioare, AICI: Exclusiv. Negocieri de ultim moment la Dacia! Ce se întâmplă cu salariile.

Următoarea reuniune va avea loc vineri, 16 decembrie 2022.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA