930 x122 grota rece

coronavirus

EXPERŢII NOŞTRI, PLĂTIŢI PARCĂ SĂ DISTRUGĂ TURISMUL! DUPĂ CE AU „DESFIINŢAT” LITORALUL, ACUM ATACĂ STAŢIUNILE MONTANE

E plină ţara de specialişti şi experţi care îşi dau cu părerea şi consideră că au soluţii împotriva Covid, însă analizând declaraţiile de-a lungul timpului, pe perioada pandemiei, realizezi că se contrazic singuri şi, cel puţin mie, îmi dau senzaţia că sunt plătiţi să spună anumite lucruri.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

De pildă, Răzvan Cherecheş, expert în sănătate publică, „o dă la întors”, spunând că astă-vară era un risc mai mic de transmitere a virusului pe litoral, iar marele pericol care ne paşte este acum la munte!

„Daca pe litoral, oamenii petreceau foarte mult timp afara sau in spatii inchise, dar cu usile deschise si in sistem de ventilatie, acum vor petrece mult timp inauntru, iar riscul de infectie este extrem de mare, mai ales daca exista aglomeratie. O masura responsabila ar fi, in acest moment, interzicerea oricaror manifestari de grup. Iar aici ma refer si la statiunile de munte si partii, acestea nu ar trebui sa aiba activitate”, consideră Cherecheş, citat de realitatea.net.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Vă reamintim, în schimb, cum prin luna iulie alţi experţi sugerau că posibilitatea de răspândire a noului coronavirus pe litoral este extrem de ridicată, fiindcă „există particule pe care nu le vedem se așază pe particule de praf, pe particule de nisip, sunt purtate de vânt” ş.a.m.d. – spunea Carmen Dorobăţ, manager la „Infecţioase” în Iaşi.

Căutaţi şi alte dovezi care demonstrează marea mascaradă pe care suntem obligaţi să o suportăm!

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Acum ați aflat. Ăștia parca sunt plătiți sa distrugă . Horeca, turism, agricultura si multe altele. Despre ce vorbim?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3