New Profesional Consult 930 x 122

informare

FACTORII DE RISC DIN AGRICULTURĂ, ÎN ATENŢIA AUTORITĂŢILOR

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş organizează în data de 23 iulie 2015, la ora 9, o sesiune de informare care se va desfăşura în Aula Institutului de Cercetare, Dezvoltare pentru Pomicultură Mărăcineni.

Citiți și: ITM, anunț deosebit de important pentru toți angajatorii!

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate patru teme de interes, specifice domeniului respectiv, astfel: evaluarea factorilor de risc în agricultură – o obligaţie a angajatorilor; cerinţe minime de sănătate, securitate în muncă, privind utilizarea echipamentelor de muncă în agricultură; utilizarea fără pericole a substanţelor fitosanitare în agricultură; prezentarea unor aspecte privind reconversia în pomicultură.

Primele trei teme vor fi prezentate de specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, iar a patra temă, privind reconversia în pomicultură, va fi prezentată de directorul Institutului, Mihai Coman.

Citiți și: Argeș: Val de nereguli la acești angajatori! A plouat cu sancțiuni

În cadrul sesiunii de informare se vor analiza şi identifica problemele din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă pentru diminuarea evenimentelor ce pot avea ca urmări vătămări grave ale organismului sau chiar decesul lucrătorilor şi conştientizarea angajatorilor asupra necesităţii respectării prevederilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90