Donaris 930 x 122

coronavirus

Forfotă mare la Prefectura Argeş. Autorităţile se reunesc în şedinţă CJSU pentru noi măsuri

Forfotă mare la Prefectura Argeş. Autorităţile se reunesc în şedinţă CJSU pentru măsuri în judeţ.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Ca urmare a creşterii accelerate de cazuri noi Covid-19, marcată inclusiv prin trecerea în scenariul „Roşu” a unei localităţi (detalii – AICI), Instituţia Prefectului Argeş anunţă că vineri, 17 septembrie a.c., va avea loc o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în care vor fi stabilite măsuri generale şi particulare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Lucian Ionescu, subprefect, a precizat pentru jurnalişti că „Nu se pune problema carantinării”.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Subprefectul a mai transmis că va fi modificată convenţia de culori pe harta judeţului.

Ar urma ca localităţile cu incidenţă sub 2/1.000 de locuitori să fie cu Verde, iar cele cu rate de infectare între 2 şi cifra de carantinare să fie marcate cu Galben.

„Cine este pe Roşu, intră în discuţiile CJSU pentru carantină. Dar sunt mai multe criterii care stau la baza carantinării, nu doar incidenţa”, a mai precizat Lucian Ionescu.

Harta epidemiologică actuală a judeţului Argeş, 16 septembrie

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90