930 x122 grota rece

campulung

FOTO: BĂIAT DE 14 ANI, UCIS DE FULGER ÎMPREUNĂ CU TATĂL SĂU

UPDATE ORA 18.50: Băiatul şi tatăl au fost identificaţi. Am aflat că adolescentul avea aproximativ 14 ani, iar tatăl acestuia în jur de 44 de ani. „Din primele verificări a reieșit faptul că tatăl de aproximativ 49 de ani, fiul de aproximativ 15 ani și o femeie, ar fi fost la cules de cireșe și i-ar fi prins ploaia. S-ar fi adăpostit sub un brad, iar trăsnetul ar fi lovit bradul și pe cei doi. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

UPDATE ORA 18.30: IPJ Argeş confirmă că victimele erau tată și fiu. Au decedat pe câmp după ce au fost lovite de fulger.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

UPDATE ORA 18.20: Ambii sunt decedați. Medicii au transmis că nu se mai poate face nimic pentru ei.

UPDATE: Nenorocirea s-a produs în zona stației meteo din Câmpulung.

Furtuna care s-a abătut asupra județului face prăpăd. Două persoane, tată și fiu, ar fi fost loviți de fulger în cartierul Grui din municipiul Câmpulung.

„Paramedicii SMURD intervin pentru acordarea primului ajutor in municipiul Câmpulung, unde două persoane, posibil tată și fiu, au fost lovite de trăznet pe câmp în cartierul Grui. La fața locului vor mai face deplasarea și un echipaj de primă intervenție și comandă și un echipaj SAJ.”, a anunțat acum ISU Argeș.

Vom reveni.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3