930×122 CAPRA 5

molivisu

STAȚIUNEA MOLIVIŞU, AZI O VEDEM ȘI NU E

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a declarat astăzi că se fac în continuare toate eforturile ca proiectul de construire a staţiunii montane Molivişu să fie dus până la capăt, în ciuda unor probleme cu care acesta se confruntă din cauza lipsei banilor.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Autorităţile argeşene fac demersuri la Guvern pentru a obţine fondurile care să asigure cofinanţarea proiectului, cofinanţare pe care comunele implicate, Arefu, Brădet şi Cicăneşti, nu au de unde să o acopere.

„Există două variante: fie dă Guvernul banii, pentru că aceste comune sunt prea sărace, fie se fac demersuri pentru un împrumut. Ne batem pentru acest proiect, nu va fi abandonat. Au venit francezi aici şi ne-au spus că ar vrea să investească într-o staţiune nouă, că s-au săturat de Valea Prahovei. Miercuri vine şi o delegaţie din Turcia în Argeş, iar oamenii de afaceri de acolo vor să investească în turism şi protecţia mediului. Sunt toate premisele, aşadar, ca proiectul, care are finanţare europeană, să fie realizat.”, a afirmat Florin Tecău.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90