EcoMoto 930×122

cristian gentea

Gentea s-a hotărât!

Gentea s-a hotărât!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

A început demolarea stadionului fin Trivale. După festivitatea de adio din urmă cu câteva zile, utilajele au intrat in acțiune.

Citiți și: Peste o mie de oameni și-au luat adio, înlăcrimați

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Omagiu

Microbiștii știu că la poarta principală a „defunctei” arene se află o statuie în care este înfățișat Nicolae Dobrin.

Un bust din bronz în semn de omagiu pentru cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Așa cum îl consideră majoritatea românilor.

Propuneri

În mod firesc, statuia trebuie mutată pentru a nu fi afectată de vibrațiile solului. Șantierul este în plină expansiune și opera de artă se cere protejată. Mai mulți cetățeni au făcut propuneri primăriei prin intermediul ePitesti.

Implicare

Cititorii fideli ni s-au adresat pentru ca glasul să le fie auzit.

Piteștenii au propus diverse locuri în care sa fie dusă statuia: parcuri din zona centrală a municipiului, intersecții, spații verzi. Implicarea lor este lăudabilă.

 

Primarul Cristian Gentea apreciază interesul celor care s-au exprimat în acest fel. Preocuparea lor pentru soarta acestei statui a fost peste așteptări. Edilul-șef le mulțumește tuturor celor care și-au transmis ideile.

Decizie

Însă a venit momentul în care a făcut anunțul. Tot prin intermediul ePitesti, în exclusivitate:

„Bustul lui Nicolae Dobrin îl vom așeza la loc de cinste în Ștrand!” E ultimul cuvânt al lui Gentea în acestă privință.

Gentea s-a hotărât!

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Theo spune:

    Of,si eu care credeam ca s-a hotarat sa ne lase in pace,ca&si da demisia.Cat despre statuie,ce loc mai bun decat in fata stadionului.In atrand,o placa comemorativa ,cateva imagini si o prezentare.Dar de…poate vrea sa-i puna statuia lui in fata stadionului.V-ati prins?

  • Marian spune:

    Totusi … era bun și un spital nou!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90