EcoMoto 930×122

horeca

Începe vaccinarea angajaților din sectorul HoReCa în Argeș!

Începe vaccinarea sectorului HoReCa în Argeș!

Citiți și: Argeș. Noi investiții private importante

Prefectul, Emilia Mateescu, anunță că și în județul Argeș au început demersurile pentru vaccinarea angajaților din industria HoReCa.

În acest sens, urmând modelul altor județe, prefectul a solicitat ajutorul și implicarea reprezentanților din HoReCa, pentru a începe vaccinarea personalului din hoteluri, restaurante și cafenele.

Citiți și: Guvern: „Avem în vedere amânarea la plată a impozitului specific”. Ce domeniu e vizat

Inițiativa prefectului a fost primită cu interes din partea reprezentanților HoReCa. Așadar, angajații au oportunitatea de a se imuniza împotriva Covid-19, iar angajatorii sunt încrezători că un procent mare al personalului va alege să se imunizeze pentru că munca lor depinde în mare parte de scăderea ratei de incidență.

Demersurile de vaccinare vor începe de îndată ce angajații HoReCa își vor manifesta opțiunea pentru vaccinare prin oricare dintre serurile folosite în prezent în centrele de vaccinare fixe sau mobile.

Foto descriptiv: Playtech.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90