New Profesional Consult 930 x 122

caini

Incident grav! O celebră prezentatoare de știri, atacată de câini!

Prezentatoarea TVR Dorina Florea a fost atacată de o haită de câini pe un bulevard din sectorul 6 al Capitalei.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Aceasta a povestit pe Facebook cum a sunat la 112, dar Poliția Locală și ASPA au refuzat să o ajute.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

Deși ar fi trebuit să trimită măcar un echipaj, operatorii de la 112 ar fi refuzat să facă acest lucru, spune Florea, citată de Antena3.

Mai mult decât atât, nici polițiștii locali, pentru că a fost îndrumată către Poliția Locală, nici cei de la ASPA nu i-au oferit vreun sprijin în acel moment.

Între timp, postarea jurnalistei a dispărut de pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Primăriei, există zeci de astfel de sesizări făcute de cetățeni din zona respectivă, din zona bulevardului Timișoara, de la capăt spre ieșirea spre autostrada A1 cu astfel de incidente.

Până în momentul de față, nici cei de la Primăria de sector și nici de cei de la Primăria Capitalei nu au rezolvat problema.

Conform sursei citate, cei de la Primăria Capitalei spun că pot interveni doar în timpul zilei, iar când o fac, acei câini din zonă sunt pe niște proprietăți private, unde angajații ASPA nu au acces decât cu ajutorul celor de la primăria de sector, de la Poliția Locală Sector 6, care ar trebui să-i anunţe pe proprietari că trebuie să se intervină pe terenurile respectivă, ceea ce până în momentul de față Primăria de Sector nu a făcut.

Practic cele două autorități, Primăria Capitalei și Primăria Locală, își pasează una de la alta responsabilitatea.

Foto principal – descriptiv: Bistriteanul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3