930×122 CAPRA 5

amenda

INCONȘTIENȚĂ: ȘI CHERCHELIT, ȘI CU MOPEDUL NEÎNMATRICULAT

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş au fost sesizaţi duminică seara (ora 18.00) cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localității Corbeni.

Citiți și: Dilema șoferilor: cine te amendează în parcarea mall-ului sau supermaket-ului

Inconștiență pe două roți

Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani (Nicolae S.), din comuna Corbeni, care conducea un moped pe raza localităţii de domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a căzut pe partea carosabilă.

Citiți și: Amendă zdrobitoare pentru șoferi

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Argeș.

Alcoolemia depistată în baza probelor a fost de 0,84 mg/l.

Totodată, din verificări s-a stabilit că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Din eveniment a rezultat şi rănirea uşoară a unei femei de 54 de ani (Maria B), din aceeaşi localitate, pasageră pe moped.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 334 şi 336 din Codul Penal.

 (Foto: descrisptiv)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3