NOR CURIER 930X122

amenzi

Interzis la bloc! Amendă uriașă!

Interzis la bloc! Amendă uriașă!

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

A apărut o nouă lege care impune sancțiuni dure pentru cei care stau la bloc și nu respectă anumite prevederi.

Concret, este vorba despre faptul că, din această lună, cei care stau la bloc nu vor mai putea să își pună singuri gazon în fața blocului și nici să își planteze flori în spațiul verde, conform Bugetul.ro.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

Primăria va fi cea care va stabili cine va putea să facă astfel de schimbări în fața blocului, după cum arată noul act normativ.

În cazul în care locatarii nu vor respecta regulile impuse de primărie, vor fi aplicate amenzi usturătoare.

Sancțiunile pornesc de la 500 de lei și pot ajunge la 10.000 de lei.

Detalii, AICI.

Foto: arhivă ePitești.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • ALGADO spune:

    Dar la blocul B36 str Basarabia nr 39.cine pune la punt problemele , gard in jurul blocului uscător de rufe ,bănci puse de oricine pe spațiu public parcari care sunt mai mari decât parcarea standard. Rog primăria sa ia măsuri pentru remedierea celor menționate , oare nimeni nu vede.

  • Daniela spune:

    Foarte corect sa se dea o lege sa nu mai fie nici o banca în fata scări ca e jale cu atâta panaramâ ce se aduna în fiecare zi pe bancă de atâta boschetari etc de nu poți sa te odihnești nici nu poți sa te pui cu ei ca îți dau în cap, suni la politie și tot degeaba deși au locuri și șpați amenajate cu bănci pe splai bahlui dar ei tot la scara fac tot circul la banca va rog sa luați măsuri sa nu mai fie nici o banca în fata scări mulțumesc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90