EcoMoto 930×122

inundatii

Inundaţii puternice în Argeş. Drum rupt, turişti blocaţi

UPDATE ORA 14.45: „În urma precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă un drum este blocat spre o unitate turistică din localitatea Rucăr, între Valea lui Ivan și Barajul Pecineagu. Nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Tot în Rucăr, pompierii intervin pentru evacuarea apei din 2 locuințe, iar în Câmpulung au intervenit pentru evacuarea apei dintr-un beci

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

De asemenea, în localitatea Lerești un alt drum este blocat spre un loc unde câțiva turiști și au amplasat un cort și o rulotă. Nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngeri medicale. În zonele unde drumurile sunt blocate autoritățile locale și pompierii iau măsuri pentru deblocarea lor.

La Lerești, forțele de intervenție sunt sprijinite și de un echipaj al Salvamont Câmpulung”, a transmis ISU Argeş.

Citiți și: Atenție: Anunț de vreme severă IMEDIATĂ! Ce se întâmplă!

Ştirea iniţială – ora 13.03

Inundaţii puternice în Argeş. Drum rupt, turişti blocaţi. Vremea rea a făcut prăpăd nordul judeţului, mai precis la Rucăr – Sătic.

Turiştii au fost surprinşi de debitul mare de apă şi nu au mai putut părăsi zona care s-a inundat rapid.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, ar fi blocată şi calea de acces la drumul principal DN 73.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90