New Profesional Consult 930 x 122

achimescu

LAURENȚIU ACHIMESCU, DAT ÎN JUDECATĂ DE FLAVIUS PANȚURESCU

După ce l-a acuzat pe Laurențiu Achimescu (foto 1), directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, că ar fi refuzat să pună la dispoziţie documente cu caracter public ale instituției, Flavius Panțurescu (foto 2) anunță că a decis să câştige în instanţa de judecată dreptul de a primi actele respective. Totodată, Panțurescu, angajat al DJST și în trecut șef al acestei instituții, spune că cere în justiție ca Achimescu să plătească daune morale pentru că ar fi refuzat nejustificat să prezinte documentele cerute.

Citiți și: Salarii înghețate! Revoltă mare printre angajați!

,,Este o decizie personală, bazată inclusiv pe afirmaţiile calomnioase făcute în public în repetate rânduri de Achimescu Laurenţiu privitor la solicitările mele, acesta permiţându-şi să eticheteze cu lejeritate în diferite chipuri diferite persoane doar pentru faptul că îşi permit să-şi exercite un drept absolut legal.

Este, de altfel, cunoscut faptul că directorul actual al DJST Argeş nu pregeta niciun moment în a cataloga după bunul său plac persoane publice, vizată fiind inclusiv doamna Gabriela Szabo, ministrul actual al Ministerului Tineretului şi Sportului, campioană mondială şi cu un palmares internaţional care merită apreciat.

Citiți și: PROTEST ACUM ÎN PITEȘTI: ”NU VREM SĂ FIM CONDUȘI DE HOȚI!”

Consider că demersul meu ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru modul în care este gestionată activitatea internă a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş la acest moment.”, scrie Flavius Panțurescu într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției noastre.

Potrivit lui Panțurescu, plângerea lui este înregistrată la Tribunalul Argeş. Flavius Panțurescu precizează că în cazul în care va câştiga daunele morale, banii îi va dona către un club sportiv din Argeș.

Pe același subiect: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/revolta-la-directia-pentru-sport-stare-de-teroare/. (Foto: ziare.com)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90