930×122 CAPRA 5

arest

penescu_telefon

PENESCU, FĂCĂLEAȚĂ ȘI LIBERTATU, CONDAMNĂRI DEFINITIVE

Curtea de Apel Ploiești a dat astăzi sentința finală în dosarul „Mită pentru arbitri”.

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

Potrivit HotNews, Cornel Penescu, fostul finanțator al clubului de fotbal FC Argeș, a primit 5 ani de închisoare cu executare și 3 ani de interzicere a unor drepturi.

Conform sursei citate, aceeași pedeapsă a fost dată și pentru Liviu Făcăleață, fostul director general al societății PIC (patronată de frații Penescu) și Gheorghe Constantin, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. La rândul său, Cristian Libertatu, fostul șef al Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș, a primit 3 ani de închisoare cu executare. Cristian Mincă, fost președinte al lui FC Argeș, a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare.

Citiți și: Doi tineri au evadat din arest!

Amintim că fostul finanțator al lui FC Argeș, Cornel Penescu, este încarcerat cu condamnări definitive în alte dosare, inclusiv cel în care a fost acuzat că l-a mituit pe fostul primar al Craiovei Antonie Solomon.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90