930×122 CAPRA 5

decedat

La Piteşti, nici morţii nu au linişte. Funcţionarii le trimit obligaţii de plată

Ameţeală cronică la serviciul de Taxe şi Impozite din Piteşti. După ce am arătat cum sunt puşi oamenii pe drumuri, degeaba, din cauza redactării greşite a anumitor documente, alţi cetăţeni s-au sesizat şi ne-au trimis la redacţie documente care dovedesc că deranjul ajunge până la persoane decedate care primesc… obligaţii de plată.

Citiți și: Taxe și impozite noi pentru români! Pentru ce veți scoate bani din buzunar

Astfel, Tudor M., decedat în 2011, a primit în luna octombrie a anului trecut o decizie prin care s-au stabilit obligaţii de plată în cuantum de 154 de lei, reprezentând taxa de salubrizare.

 

Citiți și: Anunț de ultimă oră de la Primăria Mioveni! Sunt vizați toți cetățenii

 

 

 

La adresa menţionată în decizie au fost trecute şapte persoane, taxa lunară fiind de 11 lei pentru fiecare dintre acestea. 77 de lei, înmulţit cu două luni – termene de plată, duc la un calcul total de 154 de lei, după cum am precizat.

Piteşteanul care ne-a trimis documentul respectiv ne-a spus că „morţii sunt puşi să plătească gunoiul”, iar pentru a întări afirmaţia ne-a ataşat şi certificatul de deces al bărbatului (FOTO) care a primit înştiinţarea de plată.

 

 

În mod normal, în orice primărie trebuie să existe o strânsă legătură între instituţiile subordonate. În cazul de faţă, cei de la Taxe şi Impozite să obţină date actualizate de la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor, pentru a preîntâmpina astfel de situaţii neplăcute. Ei bine, se pare că acest lucru nu s-a întâmplat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90