930×122 CAPRA 5

campulung

Lasconi, acuzată: „A căzut afacerea! O mare hoţie! Tunul mandatului”

Corina Scarlat, una dintre cele cei mai aprigi critici ai primăriței de la Câmpulung, a anunțat că unul dintre “tunurile financiare” pregătite de către Elena Lasconi a fost blocat în instanță.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Victorie pentru Câmpulung! Justiţia a făcut dreptate! A căzut în instanţă afacerea cu camerele video de supraveghere, care este o mare hoţie, tunul mandatului Lasconi!

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Tribunalul Argeş a anulat astăzi, 28.04.2023 (n.r. ieri) Hotărârea Consiliului Local Câmpulung nr.149/30.06.2022 prin care s-a aprobat studiul de fezabilitate , devizul general şi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Sistem de supraveghere video şi dispecerat în Municipiul Câmpulung”, adică un mare jaf pe seama câmpulugenilor.

Un cetățean din Câmpulung a contestat HCL la tribunal şi a învins Primăria.

Un sistem de 15,5 milioane lei plus 11 milioane lei întreţinerea şi operarea pentru 10 ani.

Un preţ de 4 ori mai mare decât la Braşov, raportat la numărul de camera video sau de 10 ori mai mare decât preţul pieţei, conform specialiştilor pe care i-am consultat, că nici primarul “salvator” din Braşov n-o fi uşă de biserică. Numai pe soft Primăria Câmpulung voia să dea 3 milioane lei!

Am dus o campanie publică susţinută încă din anul 2021 împotriva acestei hoţii, care deopotrivă încalcă şi legile şi drepturile omului. Am luptat la “baionetă” împotriva hoţiei şi nesimţirii, urmărind doar interesul public în activitatea mea.

Dacă nu vă era clar, acum cred că v-aţi lămurit. Câmpulungul este condus doar în interes privat și de grup. Restul sunt poveşti.

 Câmpulung merită mai mult!„, a scris Corina Scarlat pe pagina sa de socializare.

Corina Scarlat este vicepreședinte PSD Câmpulung.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Laurentiu spune:

    Bai ,dar voi nu puneți comentarii de cât cu ce va convine nu? Ce urât !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90