Donaris 930 x 122

fii

ÎNCĂ 7 PE LISTA „FIILOR” ŞI A „TINERILOR DE SUCCES” AI ARGEŞULUI

În şedinţa sa din luna iulie Consiliul Judeţean Argeş a aprobat mai multe propuneri pentru acordarea titlurilor de „Fii ai Argeşului şi Muscelui”, precum şi pentru „Tineri de succes”. În şedinţa din această săptămână vor fi aprobate încă şapte propuneri, iar până pe 28 august se mai primesc și alte sugestii. Decernarea titlurilor se va face în cadrul unei festivităţi care va avea loc sâmbătă, 30 august, la Muzeul Goleşti, aceasta urmând să marcheze finalul ediţiei 2014 a „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”. În acest an vor fi acordate premii pentru societatea civilă şi administraţie publică.

Citiți și: Decizie pentru tinerii care vor să obțină permisul de conducere mai repede!

La capitolul societate civilă au mai fost făcute patru propuneri. Prima îl vizează pe Paul Polidor Bratu, profesor universitar la Universitatea „Dunărea de Jos”, preşedinte al Institutului de Cercetări pentru Echipamente şi Tehnologii în Construcţii. A doua este pentru Vasile Duminică, preşedintele asociaţiei revoluţionarilor „Club 22 CC Bucureşti”, filiala Argeş. A treia propunere este pentru Valentin Uruc, preşedintele Asociaţiei Române de Tineret „Muntenia”, iar a patra – pentru Marcel Mogoş, preşedintele Consiliului de Administraţie al Obştii Moşnenilor Dragoslăveni.

Au mai fost făcute încă trei propuneri şi la categoria „Tineri de succes ai Argeşului”. Este vorba de Maria Ivan – olimpic la matematică (a obţinut medalia de bronz la concursul desfășurat în acest an în Antalya-Turcia), de George Mariea – lupte greco-romane (în acest an a obţinut locul trei la campionatul naţional rezervat seniorilor) și de Ionuţ Stoica – judo (are la activ 12 titluri de campion naţional și ocupă locul 11 la nivel mondial pe lista de cadeţi).

Citiți și: Exclusiv. Incident șocant în Centru! S-au împărțit pumni și picioare! Video

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90