930×122 CAPRA 5

filarmonica pitesti

Mai multe concerte la Pitești

Piteștiul are de acum…scenă proprie.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Filarmonica Pitești, instituție subordonată Primăriei Pitești, a achiziționat o scenă destinată evenimentelor în aer liber.

Achiziția a costat peste 250.000 de lei fără TVA, adică peste 50.000 de euro (la un curs de 1 euro = 5 lei). Scena va fi montată în perioada următoare, pentru a putea fi folosită în viitorul apropiat.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Acest lucru înseamnă că, în oraș vor fi organizate mai multe concerte, evenimente culturale sau de divertisment, după cum însăși municipalitatea anunță.

„Scenă proprie a municipalității piteștene, pentru evenimentele în aer liber!

Filarmonica Pitești a achiziționat o scenă mobilă pentru evenimentele în aer liber, investiția utilizând o parte din fondurile primite de la Ministerul Dezvoltării, fără implicarea bugetului local.

Scena este de tipul 10,5Mx8Mx7m, prețul de achiziție fiind de 269.700 lei fără TVA, care include scena (cu toate accesoriile de montaj), acoperișul, podiumul și scara.

În urma acestei achiziții, publicul piteștean va beneficia de o paletă mai bogată și mai diversificată de evenimente culturale și de divertisment, organizate pe viitor de către municipalitate!

Scena va fi livrată și montată în perioada următoare.”, transmite Primăria Pitești.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Mihai spune:

    un lucru lăudabil dealtfel…dar o asfaltare a centurii Pitești pe când?
    …domnilor responsabili cu siguranța traficului….

  • Laur spune:

    Și cam unde va fi montata aceasta scena ?
    Tot în piața Primăriei?

  • Dolly spune:

    Stadionul din Ștrand este in paragină pe pista de atletism este un cort de nunti ,s-au tăiat copacii in prostie ( regret pentru cel „” de la 200″”)..
    Stadionul acela ar putea fi o foarte bună baza sportivă,dar deh…se fac nunti…
    Sa se facă și nunti,dar Stadionul este pentru sportivi și mai ales că acel Stadion este memorabil pentru amintirea lui Dobrin și restul generației lui…
    Pendiuc si-a bătut joc și de stadion și de bazinul de înot de acolo ( l- a acoperit cu pămînt )
    Cred că acolo ar trebui să intervină Primăria Pitești și pentru spectacole fiecare sa vina cu scena lui…Ce s-au făcut cu scena care a stat ani de zile in Piața Milea?!!

  • Cititor spune:

    „Paine si circ” …..si prostimea pune botu…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3