New Profesional Consult 930 x 122

alin călinescu

Managerul care a organizat cel mai tare festival din Arges, anunț colosal!

Cea de-a doua ediție a Festivalului Analogue va avea loc în perioada 25-27 august 2023, a anunțat managerul Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Organizatorii promit că evenimentul va fi unul de neuitat.

Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

„O ediție mai mare și mai bună cu și mai multe surprize pentru tine și un line-up care va face din asta o experiență de neuitat”, este mesajul acestora.

Biletele deja au fost puse în vânzare și, de astăzi și până pe 20 noiembrie, pot fi cumpărate la un preț special de 217 lei, la care se adaugă anumite taxe.

Amintim că prima ediție a Festivalului Analogue a fost un real succes. Peste 30.000 de persoane au ajuns pe platoul Făget din Mioveni în cele 3 zile ale evenimentului.
În exclusivitate pentru ePitești, Alin Călinescu, cel care a pus bazele Analogue, a făcut o serie de dezvăluiri despre ce a însemnat organizarea unui astfel de festival. Amănunte, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90