New Profesional Consult 930 x 122

McDonald’s

MCDONALD’S, OBSTACOL PENTRU BICICLIȘTI

McDonald’s, obstacol pentru bicicliști.

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Inițiativa Primăriei Pitești de a amenaja piste pentru bicicliști pe traseul Teatrul ”Alexandru Davila” – Piața ”Vasile Milea” (amănunte, AICI) are un inconvenient. Cel puțin deocamdată. Este vorba despre terasa restaurantului de tip fast-food McDonald’s.

Mai concret, conducerea restaurantului trebuie să renunțe la 2 metri din suprafața terasei (foto) pentru realizarea pistei ce va trece prin zona central-pietonală a orașului.

Citiți și: Exclusiv. Un nou fast-food McDonald’s în Pitești! Locația: surpriză!

Această schimbare va avea loc însă în curând, ținând cont de faptul că, potrivit unor surse, conducerea McDonald’s-ului din centrul orașului a transmis documentele necesare la București.

Primăria Pitești nu are de gând să renunțe la acest proiect, o dovadă fiind aceste demersuri, dar și declarația făcută de edilul Cornel Ionică pentru publicația noastră (detalii, AICI).

Vă reamintim că foarte mulți piteșteni și-au exprimat dezacordul cu privire la amenajarea pistelor pentru bicicliști pe Strada Mare. Despre ce este vorba, aflați, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90