930×122 CAPRA 5

cornel ionica

PRIMĂRIA NU CEDEAZĂ: „FACEM PISTELE!”

Primăria nu cedează: „Facem pistele!”. Anunţul primarului Cornel Ionică referitor la amenajarea de piste pentru biciclişti pe Strada Mare, pietonală, din centrul Piteştiului, pe traseul Teatrul „Alexandru Davila” – Piaţa „Vasile Milea”, a provocat numeroase reacții în mediul public.

Citiți și: Imagini rare: De la costume la pantofi, ce se purta în Pitești în Comunism

Pe de-o parte, unii au aplaudat iniţiativa, motivând că astfel ne apropiem de cerinţele oraşelor cu adevărat europene. Alţii, în schimb, au criticat demersul, argumentând că zona centrală ar trebui să rămână strict pietonală, deoarece pistele pentru bicicliști cresc riscul de accidente (de exemplu, copiii pot fi loviţi de biciclişti).

Care este reacția Primăriei la reacțiile cetățenilor? Primăria rămâne neclintită.

Citiți și: Este în subordinea Primăriei, are directoare tânără și angajați cu abilități de…pompier!!!

„Nu se pune problema să nu facem pistele anunţate. Rămânem pe poziţii, deoarece astfel îndeplinim cerinţele europene. Suntem în pas cu vremurile, nu rămânem ancoraţi în trecut!”, declară primarul Piteștiului, Cornel Ionică, pentru publicația noastră. Primarul ne precizează că piste pentru bicicliști vor fi amenajate şi în alte zone din oraş, acestea urmând să fie legate într-un circuit.

Despre reacțiile negative provocate de anunțul primarului, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90