Donaris 930 x 122

piste pentru bicicliști

În sfârșit! Mega licitație lansată pentru transport în Pitești

În sfârșit! Mega licitație lansată pentru transport în Pitești.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice a lansat în această săptămână o licitație pentru o investiție îndelung așteptată la Pitești.

Este vorba despre o investiție de modernizare a transportului în valoare de aproape 20.000.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Anunț colosal despre noile stații de autobuz. Când vor fi gata

Cu acești bani urmează să fie modernizate circa 100 de stații de autobuz din Pitești, amenajarea a 4 stații cap de linie dotate cu grup sanitar, tonetă bilete și dispecerat, precum și introducerea a 3 linii noi (cu 6 stații noi) de transport persoane cu autobuze publitrans.

În cadrul aceluiași proiect urmează să fie făcute lucrări și pentru realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul Râului Argeș.

Amenajarea pistelor de biciclete va avea traseele: Strada Basarabia, B-dul Petrochimiștilor, de-a lungul malului drept al râului Argeș, între Parcul Lunca Argeșului și Cartierul Tudor Vladimirescu (Strada Lanăriei – Strada Târgul din Vale, Promenada Râului Argeș – Dig).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90