NOR CURIER 930X122

cornel ionica

PITEȘTIUL, FĂCUT ZOB DE O COMUNĂ. IONICĂ ȘI ROTARU, LUAȚI NOTIȚE!

Piteștiul, făcut zob de o comună. Ionică și Rotaru, luați notițe! De o bună bucată de vreme, conducerea municipiului Pitești se laudă că va moderniza 99 de stații de autobuz de pe raza orașului. Se laudă! Încă de la începutul anului 2016, potrivit informațiilor oferite la momentul respectiv, era finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea stațiilor (detalii, AICI).

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Tot la stadiul de promisiuni se află, în prezent, și proiectul de achiziționare, cu bani europeni, a 40 de autobuze ecologice pentru societatea de transport local al municipalității, Publitrans. AICI, subiectul pe larg.

În timp ce Primăria lui Ionică, prin societățile subordonate, în acest caz Publitransul condus de directorul general Manuel Rotaru, tot promite proiecte, o comună din România dă lecții municipiului reședință de județ. Atât Piteștiului, cât și multor altor localități din țară.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Concret, comuna Brazi din județul Prahova beneficiază de 11 stații de autobuz, realizate după modelul celor din Dubai, scrie Digi24.

Stațiile sunt dotate cu aer condiționat, buton de panică, camere de supraveghere, uși glisante acționate electric, dar și cu un monitor pe care rulează un flux de știri locale. Pe timpul iernii, în stații vor funcționa și caloriferele, astfel încât localnicilor să nu le fie frig cât timp așteaptă autobuzul.

Revenind la stațiile de așteptare pentru călătorii care circulă cu autobuzele Publitrans, situația este deplorabilă. Există cazuri în care municipalitatea pur și simplu își bate joc de piteșteni (amănunte, AICI), ori oamenii străzii fac toaletă publică din stații de autobuz (detalii, AICI). Nu mai vorbim despre reclamele care atârnă, inestetic, pe majoritatea stațiilor de așteptare din Pitești.

Cornel Ionică și Manuel Roratu, luați măsuri pentru ca piteștenii să beneficieze de condiții decente când vine vorba de societatea Publitrans. Dacă nu puteți lua măsuri, luați notițe! Un primar dintr-o comună din România vă dă lecții de administrație.

Vă reamintim că piteștenii au avut de suferit, pe timpul verii, și din cauza căldurii insuportabile din autobuzele societății de transport public a municipiului. Detalii și imagini, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90