930×122 CAPRA 5

cornel ionica

SCĂPĂM DE PERICOL PE STRADA MARE?

Scăpăm de pericol pe Strada Mare? Proiectul municipalității de amenajare de piste pentru bicicliști pe Strada Mare (pietonală) din centrul Piteștiului, pe traseul Teatrul ”Alexandru Davila”- Piața ”Vasile Milea”, a fost suspendat.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

După ce publicația noastră a avertizat asupra pericolului, Primăria a decis ca proiectul să fie pus în dezbatere publică pentru ca cetățenii să își exprime un punct de vedere.

”Trebuie să găsim o soluție și pentru bicicliști, și pentru pietoni. Proiectul este suspendat pentru analize și discuții și se află în dezbatere publică. Unii nu vor proiectul, alții ar fi de acord. O soluție unitară nu vom găsi, nu vom putea mulțumi pe toată lumea, dar trebuie găsită o variantă agreată de cât mai mulți.”, precizează Cornel Ionică pentru ePitești.

Citiți și: S-a întâmplat în această seară! Scene îngrozitoare pe Strada Mare

Numeroși piteșteni s-au exprimat împotriva acestui proiect. Cei care se declară categoric împotrivă avertizează că prezența bicicliștilor pe Strada Mare ar fi un real pericol pentru pietonii ieșiți la plimbare, în special pentru copii, care riscă să fie accidentați. Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90