930×122 CAPRA 5

stații de autobuz

Anunțul zilei despre noile stații Publitrans!

Veste bună pentru piteșteni! Lucrările pentru montarea noilor stații de autobuze, care vor deservi rețeaua de transport public, merg ca pe roate.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

În ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești, edilul Cristian Gentea a declarat că până la data de 30 iunie, 40 de stații de autobuz vor fi deja montate.

Vă reamintim că, în total, piteștenii se vor putea bucura de 99 de noi stații.

Citiți și: Pitești. Anunț colosal despre noile stații de autobuz. Când vor fi gata

Obiectivul de investiții se realizează cu bani europeni și face parte dintr-un proiect de modernizare a infrastructurii serviciului de transport public de călători.

Prima stație a fost montată la începutul lunii mai. Subiectul pe larg, AICI: Cum arată noile stații de autobuz din Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Ionut spune:

    Wc modern stații moderne primar fata perspectiva oare cât îl mai pot răbda cetățenii pe acest primar incompetent oare cât de practice vor fi aceste stații,oare el se aude când vorbește,I se înroșește nasul ca semafoarele pune aiurea și care i a umplut de comisioane.

  • Mișu Fotino spune:

    Le- au stricat pe cele vechi în două săptămâni, Le montează pe cele noi în trei luni. Și sunt mici mici mici…………

  • Ionuț spune:

    durează un pic mai mult pt că noile stații au în dotare și câte un semafor pt că nu au loc toți oamenii înauntru …eu zic să pună mai bine niste umbreluțe sau să facă câteva balansoare până vine autobuzul …

  • Andrada spune:

    Dar stația de pe Gh. Doja nu o mai faceti, sunteți prea ocupați sa schimbați niște stații care erau deja funcționale.

  • George Tanase spune:

    Ionuț… ești cam… răuț… oare cât ești tu de competent de nu te-am văzut până acum să te punem primar… Hai sa fim serioși… Stațiile trebuiau odată modernizate… E drept, ca erau in plan de… vreo 4 ani… Deci, dacă nu se începea acțiunea nu zicea nimeni nimic… Păi ce Dl.Ionica a fost criticat? Nu… Așa că, poate la alegerea altui Ionuț… trebuiau începute… Hai sa fim serioși… Uite ca „se mișcă bine” inginerul Gentea si cu îmbunătățirea sistemului de canalizare în Pitești… loc unde stăteam rău nu de ieri de azi… Bravo!!! Poate ca era mai bine „totusi” ca noile stații de autobuz să fie montate… mai gospodărește ca să zic așa.. 1.Sa fie demolate un număr redus de stații si nu toate odată… ca de, ploile nu știu asta! Iar cele noi să le ia locul imediat după demolare… 2. Să se fi făcut o „estimare de trafic calatori” personalizat, pt. fiecare stație… ca așa cum arată unele prin poze, sunt destul de mici ca să preia pe timp nefavorabil toți călătorii care asteapta cum ar fi teatru, comisariat, Prundu II, si exemplele pot continua… Sunt si stații care practic nu aveam nevoie de ele… cum este cea de pe str.Basarabiei spre Prundu… Infrastructura statiei acum cred ca va fi si abandonată datorită lărgirii străzii Basarabia care se execută chiar acum… două idei suprapuse… ma rog.. asta să fie paguba.. 3. Unele stații „mari” (Prundu II, Comisariat,etc.) cu infrastructură f.bună au fost rase… Puteau fi modernizate personalizat… cu sticlă si ce era de pus în plus… Așa cum sunt ele prin poze, mai mici ce mai… ar trebui regandite ca si „2,5 statii” sau module de stații ca să fiu mai bine inteles… Dar deocamdată nu stim ce au gândit edilii… sa vedem. 4 Unele stații sunt amplasate prea aproape de… borduri iar cand plouă… suntem captivi spre a fi stropiti.. bine sunt locații unde greu se poate face ceva, dar sunt si stații care au spațiu suficient in spate… de ce le înghesui spre carosabil… nu stiu… Dar problemele astea de bun simt „de proiectare” personalizată pt.fiecare stație trebuia să.le vadă cineva din primarie… Nu poate să le facă un singur.om… Să vedem, si apoi venim cu ironii… altfel, sunt doar ironii ieftine… Spor!

  • Filip Mihaela spune:

    Să monteze si.la Ramada unde sta lumea pentru Mioveni,a am.saturat sa stau in picioare dua ce cobor toataCalea Buc,si sa fie mare,nu desene animate cum am vazut ca vor fi,vai de capul vostru de terminati,autoritati nesimtite si care va bateti joc de lume,vine lumea la o treaba si nu are o banca si nici acoperis in statie!!!

  • Mihaela Boiciuc spune:

    Eu am alta problema…oare de ce nu se extinde mai repede transportul în comun în asa fel încât sa acopere și noile asezari,care sunt formate de vreo 20 de ani.Rutele au rămas cam aceleași după timpul lui Ceaușescu, deși orașul s a extins în toate părțile.Eu locuiesc pe strada Ion Angelescu, Trivale,și până la cea mai apropiata stație sunt aprox 1,5 km.Haideti sa extindem intr un fel transportul urban pentru zonele apărute în ultimii ani.Multumesc.

  • Anonim spune:

    dacă eficienta acestor stații va fi ca și a semafoarelor cu care primarul a împânzit, aiurea, Piteștiului, atunci cred ca acest primar ar trebui sa-si facă bagajele la viitorul mandat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3