Donaris 930 x 122

stații de autobuz

O asociere de firme s-a oferit să modernizeze stațiile de autobuz din Pitești

O asociere de  firme s-a oferit să modernizeze stațiile de autobuz din Pitești, în cadrul unui proiect de 13.329.260 lei, fără TVA.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Potrivit informațiilor furnizate de Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt la Primăria Pitești, au fost depuse mai multe oferte.

Citiți și: Pitești. Anunț colosal despre noile stații de autobuz. Când vor fi gata

 

Durata de realizare a contractului este de 21 de luni.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Adi spune:

    Daca nu e saormerie magazin non stop sau florarie nu se numesc statii in pitesti probabil o sa monteze 5 scaune intre niste geamuri separat sa mai fac loc de vreun negot rufele nu te lasa sa le intinzi dar coteturile de termopan inestetice continua sa se inmulteasca daca le ar scoate am avea un oras mai aerisit mai estetic si mai multe parcari

  • Ana spune:

    Uitati- va la cei de afara…nu e greu si poate de data asta amenajati ceva frumos….curaj….se poate orice…dorinta si chef de munca…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90