930×122 CUMPANA 5

bogdan aristănțoiu

STOP DEBANDADEI! POLIȚIA REACȚIONEAZĂ

Stop debandadei! Poliția reacționează. Poliția Locală Pitești, prin purtătorul de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu (foto), reacționează în urma unui articol pe care l-am publicat astăzi.

Citiți și: Pitești: Oficial! Se fac piste pentru bicicliști de aproximativ 2.000.000 €

Este vorba despre articolul în care am reclamat haosul pe care îl provoacă bicicliștii pe Strada Mare, pietonală, din centrul Piteștiului și lipsa din zona respectivă a polițiștilor locali, care să facă ordine (amănunte, AICI).

”Patrula este în permanență în acea zonă. Numai că nu putem să „păzim” la propriu pista de biciclete! Doi oameni trebuie să acopere toată zona centrală. Am luat în calcul cele spuse de dumneavoastră și vom lua măsuri.”, ne transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Video: Centrul Piteștiului e FULL. Full de lume și de ași ai automobilismului

Și din acest răspuns, ca și din altele, reiese limpede că Poliția Locală se plânge de numărul mic de agenți de teren pe care îi are. Piteștenii s-au săturat de scuze. Vor ordine și disciplină într-un oraș în care domină haosul (găști de cartier care își fac de cap, mașini parcate pe trotuare, bicicliști punând în pericol copii și bătrâni).

Dacă numărul de polițiști locali este prea mic, avem o întrebare: cum rezolvă această problemă primarul Cornel Ionică? O rezolvă sau rămânem în haos, veșnic nevoiți să ascultăm lamentările Poliției Locale? Dacă problema e legislativă, parlamentarii din Pitești ce păzesc? Mai avem parlamentari de Argeș?

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90