930 x122 grota rece

bogdan aristănțoiu

BOGDAN ARISTĂNȚOIU ARE COVID-19. PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI VA DONA PLASMĂ

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, a fost confirmat cu COVID-19 la sfârșitul săptămânii trecute.

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

„Pe 11 noiembrie am început să mă simt rău, ca într-o gripă puternică, motiv pentru care m-am izolat… Pe 13 am făcut testul COVID, iar pe 14 am fost confirmat pozitiv. De atunci urmez tratament la domiciliu… Primele patru zile au fost groaznice, dar nici acum nu sunt 100% refăcut. Mă tratez în continuare și aștept. Altceva nu mai este de făcut”, a declarat, pentru ePitești.ro, Bogdan Aristănțoiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești e hotărât ca, după vindecare, să doneze plasmă.

Citiți și: E oficial! Ce se întâmplă cu boala care a blocat planeta

Vreau să-i ajut pe cei care au nevoie de sănătate. E un gest normal. Și vreau, de asemenea, să trag un semnal de alarmă: Să fim atenți! Să ne protejăm, pentru că virusul nu alege! Să ne gândim la cei dragi pe care-i putem proteja. Doar dacă suntem atenți și respectăm regulile, <<viața are întotdeauna prioritate>>”, a mai spus Bogdan Aristănțoiu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3