930 x122 grota rece

maiştri

militari_in_formatie

MILITARI ARGEŞENI, LA PARADA DE 1 DECEMBRIE DIN BUCUREŞTI

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” din Piteşti va avea reprezentanţi la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale a României din Bucureşti.

Citiți și: Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

Pentru al doilea an consecutiv, un detaşament format din 57 de elevi şi cadre militare din cadrul programului de studii postliceale cu durata de doi ani – formare maiştri militari – participă la parada militară organizată la nivel naţional în Garnizoana Bucureşti.

Trei plutoane de elevi vor participa la ceremoniile militare din Piteşti la ora 12, iar alţi 33 de militari vor fi prezenţi la acţiunile specifice Zilei Naţionale din Mioveni.

Citiți și: Argeș. Vrei să lucrezi în Armată? Se fac angajări – salarii de mii de lei

De la aceeaşi unitate de învăţământ militar vor fi şi elevii care vor participa pe 1 decembrie în Piteşti la festivitatea de retragere cu torţe ce va avea loc la ora 18.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90