930×122 CUMPANA 5

carbonizat

MOARTE CUMPLITĂ ÎN RĂZBOIENI. CAUZA OFICIALĂ A TRAGEDIEI

Moarte cumplită în Războieni. Cauza oficială a tragediei. Un bărbat în vârstă de 90 de ani a fost găsit carbonizat aseară, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul 1 al blocului 2 de pe strada Grigore Tocilescu din cartierul piteștean Războieni.

Citiți și: Argeș. Accident lângă reprezentanța Skoda! Trei mașini implicate

Conform informațiilor pe care le furnizase aseară Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul s-a manifestat, cu degajare mare de fum, în dormitorul apartamentului, acolo unde, imobilizat la pat din cauze medicale, se afla bărbatul găsit de pompieri carbonizat. Soția bărbatului era plecată de acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Cu puțin timp în urmă, după finalizarea anchetei, Biroul de Presă al ISU Argeș ne-a comunicat și cauza oficială a incendiului: fumatul! Bătrânul și-a aprins o țigară, cel mai probabil a scăpat-o, iar țigara a aprins diverse materiale textile. Fiind imobilizat la pat, bătrânul nu s-a putut salva.

Citiți și: Pitești. Accident lângă Spitalul de Pediatrie! A intrat cu mașina într-o bancă!

Sursa citată mai precizează că au ars ”parțial mobila din dormitor, salteaua și covorul”.

Vă reamintim că la fața locului au intervenit echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară mecanică și un echipaj cu ambulanță SMURD. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90