930 x122 grota rece

carbonizat

MOARTE CUMPLITĂ ÎN RĂZBOIENI. CAUZA OFICIALĂ A TRAGEDIEI

Moarte cumplită în Războieni. Cauza oficială a tragediei. Un bărbat în vârstă de 90 de ani a fost găsit carbonizat aseară, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul 1 al blocului 2 de pe strada Grigore Tocilescu din cartierul piteștean Războieni.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Conform informațiilor pe care le furnizase aseară Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul s-a manifestat, cu degajare mare de fum, în dormitorul apartamentului, acolo unde, imobilizat la pat din cauze medicale, se afla bărbatul găsit de pompieri carbonizat. Soția bărbatului era plecată de acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Cu puțin timp în urmă, după finalizarea anchetei, Biroul de Presă al ISU Argeș ne-a comunicat și cauza oficială a incendiului: fumatul! Bătrânul și-a aprins o țigară, cel mai probabil a scăpat-o, iar țigara a aprins diverse materiale textile. Fiind imobilizat la pat, bătrânul nu s-a putut salva.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Sursa citată mai precizează că au ars ”parțial mobila din dormitor, salteaua și covorul”.

Vă reamintim că la fața locului au intervenit echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară mecanică și un echipaj cu ambulanță SMURD. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3