EcoMoto 930×122

nedelcu

DE LA LICEUL „DINU LIPATTI”, LA RESTAURANT CU PIANUL!

Leonard Nedelcu, elev al Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, cântă acum la pian şi voce într-un local cunoscut din oraş.
De câteva luni, în fiecare miercuri şi duminică, el cucereşte publicul  într-un restaurant din Piteşti.
„Totul a început datorită doamnei mele profesoare de canto, Adina Sima, care mă îndrumă şi m-a invitat să cânt la restaurant.  E un loc minunat în care am ocazia să mă perfecţionez! Oamenii sunt foarte încântaţi, sunt deseori felicitat de ei, fiind uimiţi că au parte de o asemenea audiţie.
Mulţi spun că am creeat o atmosferă ca în străinătate, unde astfel de recitaluri ce includ pianul şi vocea sunt des întânlite.”, spune Leonard.
Pe lângă serile de pian, elevul activează şi ca voluntar la o grădiniţă. Acesta îi învaţă pe copii să cânte. De când a început vacanţa, Leonard se împarte între studiu şi preocupările artistice.
Amintim faptul că piteşteanul a început să studieze pianul încă de la vârsta de 4 ani.
Mai multe amănunte despre Leonard Nedelcu afli accesând link-ul următor:  http://epitesti.ro/social/flautul-fermecat-de-la-dinu-lipatti-parlamentul-european/
(Foto: Facebook Leonard Nedelcu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90