NOR CURIER 930X122

autoizolare

PITEȘTEAN CARE A ÎNCĂLCAT MĂSURA AUTOIZOLĂRII LA DOMICILIU, BĂGAT ÎN CARANTINĂ FORȚATĂ

Piteștean care a încălcat măsura autoizolării la domiciliu, băgat în carantină forțată.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Un piteștean care a ieșit din casă în perioada obligatorie de 14 zile de autoizolare la domiciliu a fost plasat în carantină instituționalizată. În plus, piteșteanul a primit o amendă de 5.000 de lei. Revenise în țară pe 19 martie 2020. Autoritățile nu precizează de unde.

Potrivit Instituției Prefectului, în ultimele 24 de ore polițiștii și jandarmii au verificat în Argeș peste 3.000 de persoane dacă respectă măsura autoizolării la domiciliu (amintim că astăzi, la ora 9, în întreg județul Argeș erau autoizolate la domiciliu 7.154 de persoane).

Citiți și: Un solist din Pitești a câștigat un bolid de lux Mercedes la pariuri

Începând din data de 25 martie 2020, în autoizolare la domiciliu intră toate persoanele care vin în România dintr-o călătorie internațională din așa-numita zonă galbenă. Zona galbenă include toate celelalte țări cu excepția Italiei, Spaniei, Franței, Germaniei și Iranului, care alcătuiesc zona roșie. Persoanele venite din zona roșie, dar și cele care nu respectă măsura autoizolării la domiciliu sunt plasate de autorități în carantină instituționalizată (în clădiri păzite), tot pentru o perioadă de 14 zile (click pe imagine pentru vizualizare):

Pe de altă parte, tot în ultimele 24 de ore, în județul Argeș au fost date peste 240 de amenzi, în valoare de aproximativ 430.000 de lei, unor persoane care nu au respectat măsura cu privire la restricționarea circulației în afara locuinței/gospodăriei. (Foto: Arhivă, descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3