New Profesional Consult 930 x 122

caine

politia

CÂTĂ CRUZIME! PITEȘTEAN CERCETAT PENTRU CĂ AR FI ÎMPUȘCAT MORTAL UN CÂINE!

Poliția Costești a întocmit un dosar de cercetare penală pentru folosirea fără drept a unei arme neletale (neletală pentru om) și uciderea cu cruzime a unui animal. Dosarul îl are ca subiect pe un individ în vârstă de 37 de ani din Pitești.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Fapta a fost comisă ieri în Broșteni, unul dintre satele care aparțin de orașul argeșean Costești. Potrivit Poliției Argeș, în timp ce mergea către un teren pe care îl are în proprietate în apropierea râului Teleorman din satul menționat individul a împușcat mortal un câine ciobănesc de talie înaltă. Conform aceleiași surse, individul a tras cu o pușcă cu aer comprimat, pentru care deține permis legal. Poliția nu precizează, însă, mai exact în ce condiții s-a produs actul de cruzime și cine era stăpânul patrupedului.

Cazul este instrumentat de polițiștii de la Formațiunea de Investigații Criminale din Costești. Urmează ca dosarul să ajungă în justiție. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Un piteștean de 36 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 4! Ce a scris în biletul de adio

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90