930X122 MAIA

balul bobocilor

CONNECT-R VA CÂNTA LA BALUL BOBOCILOR DE LA „ALEXANDRU ODOBESCU”

Ca în fiecare an, şi în această toamnă elevii mai vechi ai Colegiului Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’ din Pitești le vor ura bun venit noilor lor colegi din clasa a IX-a prin intermediul tradiționalului Bal al Bobocilor.

Citiți și: Invitatul colosal care va electriza gala Colegiului „Brătianu”

Balul va fi găzduit de cunoscutul club VIP ROOM și va avea loc joi, 6 noiembrie, cu începere de la ora 19. Invitaţii speciali ai Balului de la ,,Alexandru Odobescu’’, invitați care promit să creeze o atmosferă incendiară, sunt Connect-R, Lora şi Whats Up. Cei care doresc să participe la petrecere îşi pot cumpăra invitaţie. Prețul unei invitații este de 50 de lei.

Rămâne de văzut, așadar, cine va obţine titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014 la Colegiul Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’. (Foto: bestmusic.ro)

Citiți și: (VIDEO) SPECTACOL LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA