Donaris 930 x 122

maidana

HAINE DE MAIDANA, LA PREȚURI DE LUX

Cântăreţi, actori, medici, avocaţi sau jurnalişti născuți în Pitești au ajuns vedete naționale. A venit momentul ca piteştenii să iasă şi mai mult în evidenţă! De data aceasta prin intermediul modei.

Citiți și: Artist piteștean celebru, milionar, a pățit-o! Poliția a intervenit!

Cunoscutul cântăreț Smiley, alias Andrei Tiberiu Maria, originar din Pitești, se lansează în… modă. Alături de Alex Velea şi Dana Budeanu, Smiley a pregătit pentru public colecţia de haine… MAIDANA. “Noi aveam în cap de foarte mult timp să ne facem o linie de haine. Cu ajutorul şefei noastre în materie de fashion, am şi pus în mişcare toate roţile ca să se întâmple treaba asta! Ce visez eu cu Alex Velea noaptea, Dana pune în practică şi ziua, şi noaptea!”, a spus Smiley într-o emisiune tv.

“MAIDANA” este un cuvânt inventat de cântăreț în urmă cu doi ani. Are legătură cu maidanul, strada fiind considerată de Smiley ca fiind un adevărat maidan. Destinată, deopotrivă, femeilor şi bărbaţilor, colecţia este unică și are stoc limitat. Hainele vor putea fi comandate online, dar se vor găsi la vânzare şi în diverse magazine din ţară. Pe ele apar mesaje referitoare la viața străzii și replici de pe internet. Preţurile sunt mari. Un tricou sau o rochie cu mesaj imprimat costă 395 de lei! (Foto: Facebook Smiley)

Citiți și: SMILEY, AMENDAT PENTRU VITEZĂ EXCESIVĂ

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90