New Profesional Consult 930 x 122

miss

Miss Univers a încălcat regulile concursului?

Venezuela este ţara care oferă cele mai multe frumuseţi pentru concursurile internaţionale de profil. Trei dintre ultimele şase câștigătoare de la Miss Univers au fost venezuelence.

Citiți și: Fete una și una la „Miss Pitești”, în cadrul Zilelor Municipiului

Ca după orice concurs, s-au găsit cârcotaşi care să acuze că anul acesta titlul de Miss nu a fost câştigat pe drept. Cârcotașii susţin că Maria Gabriela Isler a încălcat o regulă: ar fi apelat la serviciile unui medic estetician, deşi acest lucru este interzis, idee întărită prin pozele făcute de frumoasa câştigătoare înainte de a participa la competiţie.

Pentru a fi acceptate la astfel de concursuri, frumoasele aspirante la titlul de Miss Univers sunt atent analizate şi măsurate de specialişti, ele trebuind să se apropie cât mai mult de ideea de perfecţiune. Cu toate că între fotografiile din trecut ale Mariei Gabriela şi cele de la concurs se observă diferenţe notabile, comisia responsabilă cu anchetarea acuzaţiilor de acest gen a refuzat să analizeze cazul, titlul de Miss Univers rămânând în posesia acesteia. (Foto: adevarul.ro)

Citiți și: EI SUNT MISS ŞI MISTER DE LA LICEUL TEHNOLOGIC

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90