Donaris 930 x 122

Brîndusa

PITEȘTEANCA BRÎNDUȘA VOICA A DEFILAT ÎN ORAȘUL LUI IOHANNIS

După cum v-am informat, fotomodelul piteştean Brînduşa Voica, elevă la Colegiul Național „I.C. Brătianu”, participă în aceste zile fierbinți la festivalul de modă „Feeric Fashion Days”, care se desfăşoară în perioada 4-12 iulie în Alba Iulia şi Sibiu.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Ulterior prezenței sale în Alba Iulia, Brîndușa a ajuns și în orașul în care a fost primar actualul președinte al țării, Klaus Iohannis.

,,Mă aflu aici încă de luni după amiază, iar marţi am intrat deja în două prezentări, una dintre ele chiar la Muzeul de istorie. La un moment dat, pantofii cu toc foarte înalt pe care îi purtam mi-au creat ceva dificultăţi, asta pentru că am fost nevoită să merg pe piatră cubică… Până la urmă, însă, totul a ieșit bine!

Citiți și: Ce se întâmplă cu autostrada Pitești – Sibiu

Îmi place mai mult la Sibiu (n.r. – decât în Alba Iulia), totul este mai bine organizat. Aştept cu interes şi următoarele prezentări.’’, spune Brînduşa Voica.

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/brindusa-voica-de-la-bratianu-la-feeric-fashion-days/. (Foto: Facebook Ionuţ Adrian Radu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3