930 x122 grota rece

armata

O celebră trupă pop se destramă. Cântăreții sunt chemați în armată

Celebra trupă pop sud-coreeană – BTS, formată din șapte membri, se destramă temporar. Cântăreții sunt obligați să îşi efectueze serviciul militar obligatoriu.

Citiți și: Armata face recrutări!

Primul care pleacă în armata este Kim Seokjin (Jin), la sfârşitul lunii octombrie, potrivit digi24.ro, care citează revista americană Variety.

Citiți și: Caz șocant! Găsit mort într-o unitate militară

Astfel că, trupa va lua o pauză. BTS ar urma să își reia cariera în jurul anului 2025, mai notează sursa citată.

Anunțul vine la doar câteva zile după ce grupul BTS a susținut un concert cu acces gratuit la Busan pentru a sprijini candidatura acestui oraş portuar în vederea găzduirii Expoziţiei Universale din 2030.

În Coreea de Sud, serviciul militar este obligatoriu pentru toţi bărbaţii cu vârste sub 30 de ani.

Politicienii sud-coreeni au avut dispute aprinse la începutul acestui an despre posibilitatea ca membrii grupului BTS să devină primii interpreţi de K-pop exceptaţi de la obligativitatea de efectuare a stagiului militar, discutând chiar despre posibilitatea unui format mai uşor al serviciului militar, care le-ar permite acestor artişti să îşi continue carierele pe durata stagiului, mai scrie digi24.ro

BTS a debutat pe 12 Iunie 2013 cu piesa No More Dream din primul lor single. Trupa este recunoscută la nivel global, după ce în 2017 a câștigat premiul ”Top Social Artist” la Premiile Billboard.

Din 2022, BTS este cel mai bine vândut artist din istoria Coreei de Sud.

Sursă foto articol: digi24.ro

Sursă foto principal: allkpop.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90