930 x122 grota rece

foc

politia

AZI, ÎN GĂVANA: O FEMEIE ŞI-A DAT FOC

O femeie din cartierul piteştean Găvana şi-a dat în această dimineaţă foc în curtea gospodăriei sale de pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Pitești. Incredibil! A aruncat-o în foc!

Este vorba despre Maria Preda, o persoană care a mai fost în centrul atenţiei opiniei publice în urmă cu câţiva ani, atunci când Primăria a obţinut un mandat judecătoresc pentru evacuarea din curtea femeii a unei cantităţi impresionante de deşeuri. De data aceasta femeia a protestat faţă de faptul că autorităţile locale au vrut să ridice câinii pe care îi îngrijea.

„Am primit sesizări de la cetăţeni cu privire la condiţiile groaznice în care erau ţinute animalele. Curtea este plină iarăşi de deşeuri, proprietarii ne-au şi dat în judecată, nu mai ştim cum să procedăm. Acolo este un focar de infecţie!

Citiți și: Pitești. Pericol în Trivale, zona Profi! A luat foc!

Femeia avea pregătită o canistră cu benzină şi a turnat-o pe ea, şi-a dat foc, dar s-a intervenit prompt. A fost dusă la spital şi am informaţii că arsurile nu sunt grave.”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Piteşti.

La faţa locului a ajuns şi Poliţia pentru a face cercetări.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3