EcoMoto 930×122

bcr

bănci

O mare bancă din România, mesaj important pentru toți clienții!

Vineri, 16 decembrie, președintele executiv al BCR, Sergiu Manea, a transmis un mesaj către toți clienții băncii din România.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Concret, acesta le spune românilor că „Aderarea la Schengen este în afara puterii noastre de decizie”, dar compania a inițiat „o serie de întâlniri cu decidenții”.

Mesajul apare doar atunci când un client intră în aplicația George a băncii.

Citiți și: Românii nu au uitat și nu iartă votul negativ al Austriei pentru Schengen!

Mesajul transmis de BCR

„Dragă client,

Este multă emoție în România, în acest final de an. O resimțim fiecare dintre noi, clienți și angajați BCR, și e important să vorbim despre asta.

Aderarea la Schengen este în afară puterii noastre de decizie, însă implicarea și susținerea noastră au fost depline. Din 18 noiembrie, când Austria a anunțat că își va folosi dreptul de veto, colegii din BCR și Grupul Erste, la cel mai înalt nivel, au inițiat o serie de întâlniri cu decidenții relevanți în susținerea cauzei României. Am explicat, am insistat și vom continuă să poziționăm clar avantajele economice și sociale ale aderării României la Schengen. Este datoria noastră să susținem România!

De ce? Este simplu. Și e o mărturie sinceră: credem și investim în România! Am fost mereu aproape de români, în ultimii 30 de ani, indiferent de context: crize, pandemie, război la granițe. Și o vom face mai departe.

Pentru că Banca Comercială Română este astăzi mai mult decât banking. Înseamnă oameni pentru oameni:

– 3 milioane de clienți, care cred și investesc în România;

– 10.000 de companii care creează 600.000 de locuri de muncă, aici, în România;

– 600.000 de români care au trecut prin cursuri gratuite de educație financiară.

BCR este o banca puternică! Iar noi vom continuă să facem ce știm mai bine: să fim aproape de români, aproape de clienții noștri, să oferim încredere și să fim un exemplu de responsabilitate.

Vom face tot ceea ce ține de noi. Și mai mult de atât.

Cu prietenie,

Sergiu Manea,

Președinte BCR”.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90