930 x122 grota rece

bcr

Anunț important pentru toți clienții BCR!

Vești bune pentru toți clienții BCR. Aceștia vor putea transfera bani, folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor, fără a utiliza codul IBAN, după ce banca a extins ecosistemul digital George printr-o nouă funcţionalitate, notează Economedia.ro.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Banca Comercială Română a emis un comunicat prin care a transmis că această opțiune funcţionează prin intermediul TRANSFOND. Important de precizat este că această plată se face doar între băncile participante la serviciu şi între clienţii care şi-au dat acordul de a folosi AliasPay.

„Soluţia de plăţi prin numărul de telefon oferă clienţilor noştri simplitate, rapiditate şi siguranţă în ceea ce priveşte transferurile de bani, atât de la un cont BCR la altul, cât şi la celelalte bănci înrolate în sistem.

Citiți și: O mare bancă din România, mesaj important pentru toți clienții!

Transferurile prin AliasPay presupun asocierea numărului de telefon cu un IBAN, iar clienţii BCR care îşi doresc activarea acestui serviciu îşi vor da acordul direct din George pentru înrolarea numărului şi, implicit, a IBAN-ului asociat în AliasPay”, a declarat Petruţ Lixandru, şef Departament Canale Digitale de Distribuţie, BCR, potrivit sursei citate.

Cum poți transfera bani doar cu numărul de telefon

AliasPay se activează din magazinul aplicației digitale George. Se asociază numărul de telefon cu contul IBAN pe care utilizatorul vrea să primească bani. În cazul în care vrei să transferi bani doar cu numărul de telefon, atunci beneficiarul plăţii trebuie să aibă activă, la rândul său, funcţionalitatea AliasPay.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • . spune:

    Boicotăm Bcr = Erste Austria pentru că austriecii refuză accesul României în Schengen.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90