930X122 MAIA

austria

Românii nu au uitat și nu iartă votul negativ al Austriei pentru Schengen!

Românii nu au uitat și nu iartă votul negativ al Austriei pentru Schengen!

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

După ce Compania Națională de Drumuri a anunțat că și-a mutat banii de la BCR, bancă deținută de austriecii de la Erste, o altă instituție a statului ar urma să facă la fel.

Potrivit economedia.ro, este vorba despre Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS).

Citiți și: O mare bancă din România, mesaj important pentru toți clienții!

Ministerul a transmis pentru sursa citată că analizează mutarea conturilor instituțiilor subordonate de la BCR la CEC Bank dacă va oferi cele mai bune condiții.

Acest lucru s-ar putea întâmpla începând cu anul 2023.

Și CNAIR a ales să se mute tot la banca românească CEC Bank.

Reamintim că, după ce Austria ne-a blocat intrarea în spațiul Schengen foarte mulți români au luat atitudine, alegând să boicoteze firmele austriece care își desfășoară activitatea în România. Persoane publice și chiar politicieni i-au îndemnat pe români să acționeze în acest fel.

Unii dintre români au declarat că-și vor muta banii din băncile deținute de austrieci, în timp ce alții au organizat proteste. Vezi aici – Pitești. Protest în benzinăriile vândute austriecilor!

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a avertizat că un boicot al companiilor austriece din România i-ar afecta în primul rând pe români, deoarece aceste firme aduc bani la bugetul țării și creează locuri de muncă.

De 11 ani România așteaptă să intre în spațiul Schengen.

Foto principal: Descriptiv/ Sursă: dreamstime.com

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3