930×122 POSADA 5

sală de sport

O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN PITEŞTI

Astăzi, 21.12.2020, a avut loc recepția noii săli de sport a Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino”, proiect finanțat de la bugetul local, în valoare totală de 1.629.843 lei inclusiv TVA.
Obiectivul de investiții, constând în proiectare și execuție lucrări, a avut ca dată de începere a lucrărilor 07.10.2019, construcția fiind finalizată la data de 05.10.2020, urmată de două pre-recepții, până la realizarea tuturor dotărilor prevăzute.

Citiți și: Pitești: Sală de sport nou-nouță, gata de a fi folosită

Construcția sălii de sport a fost concepută și dimensionată astfel încât să corespundă necesităților acestui liceu. În spațiile realizate se pot afla simultan 50 de persoane (48 de elevi și 2 profesori), iar clădirea cu structură de rezistență din beton armat este prevăzută cu instalații electrice, instalații sanitare și încălzire electrică.

Proiectul a fost executat de către S.C. AND SECOM INTEXIM S.R.L., în asociere cu S.C. ASIX DESIGN S.R.L., aceasta fiind a doua sală școlară de educație fizică și sport construită în ultimii doi ani, după cea a Școlii Gimnaziale „Ion Pillat”, urmând ca în Programul de investiții al Municipiului Pitești pentru anul 2021 să fie introdusă și reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”.

Citiți și: O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN PITEŞTI

Alte trei proiecte ce au ca obiectiv realizarea unor săli școlare de educație fizică și sport moderne se află, în prezent, în procedura de licitație, beneficiind de finanțare prin Compania Națională de Investiții, pentru școlile gimnaziale piteștene „Tudor Arghezi”, „Nicolae Iorga” și „Adrian Păunescu”.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90