Donaris 930 x 122

liceul ion cantacuzino

SALA DE SPORT A LICEULUI „ION CANTACUZINO”, O INVESTIȚIE DE 1,7 MIL. LEI


Lucrările de execuție a obiectivului Sală de sport Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino sunt, potrivit Primăriei Pitești, aproape de finalizare, noua construcție având o suprafață totală de 581,39 mp, cu o valoare totală a investiției de 1.693.205 lei, cu TVA.

Citiți și: Surpriză: Poliţiştii au descins la o sală de culturism din Piteşti

Lucrarea este făcută pe structură metalică, din grinzi cu închideri laterale și panouri OLTPAN pentru acoperiș, cu tâmplărie exterioară din PVC, pardoseală din PVC tip tarkett, instalație electrică, placarea cu gresie și faianță a grupurilor sanitare, dar și montare tâmplărie exterioară și interioară. A fost prevăzută inclusiv o rampă pentru persoanele cu dizabilități.

„Urmează a fi executate lucrările de finisare a soclului exterior, zugrăvirea interioară a sălii și a grupurilor interioare, precum și realizarea sistemului antiefracție”, precizează Primăria Pitești.

Citiți și: O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN ARGEŞ

Noua sală de sport va putea fi folosită de liceenii unității de învățământ în orice anotimp și va fi dotată cu toate tipurile de echipamente necesare desfășurării activităților sportive.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441