New Profesional Consult 930 x 122

sală de sport

Surpriză: Poliţiştii au descins la o sală de culturism din Piteşti

Surpriză: Poliţiştii au descins la o sală de culturism din Piteşti.

Citiți și: Investiție de peste 1 700 000 € pentru o sală de sport din Argeș

Acţiunea a avut loc ieri, în cadrul verificărilor privind respectarea normelor de prevenire a transmiterii noului coronavirus. Cu acest prilej, oamenii legii au constat că în respectivul spaţiu nu există nereguli.

Controalele au continuat şi la alţi agenţi economici, spre exemplu la o sală de jocuri de noroc şi la o casă de pariuri sportive.

Citiți și: Argeş: Război total pe frontul Covid, în cea mai neagră zi. Sute de persoane legitimate, amenzi

Şi în aceste situaţii, poliţiştii au notat în raport că totul este în regulă.

IPJ Argeş precizează

„În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, au acționat pentru verificarea respectării normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, la o sală de jocuri de noroc și pariuri, respectiv un centru de fitness și culturism, de pe raza municipiului Pitești, nefiind constatate nereguli.

Au fost prelucrate prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1090/2021, (publicată în Monitorul Oficial nr. 962/07.10.2021), ale Legii nr. 55/2020 și ale Hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, în contextul incidenței de îmbolnăviri peste pragul de 6/1000 de locuitori.”

(Foto: descriptiv / Sursa foto: igj.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90