930X122 MAIA

verificare masuri

Plimbarea i-a costat scump pe 3 argeșeni plasați în carantină

Plimbarea i-a costat scump pe 3 argeșeni plasați în carantină.

Citiți și: Argeş: Război total pe frontul Covid, în cea mai neagră zi. Sute de persoane legitimate, amenzi

În cursul zilei de ieri, 4 mai, polițiștii argeșeni care desfășurau acțiuni pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov2, au depistat trei argeșeni care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Albeștii de Argeș și de alte două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 29, respectiv 22 de ani, ambii din Țițești.

Citiți și: Prefectura anunţă: controale înăsprite în Argeş

Cele trei persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, iar situația lor a fost comunicată către DSP Argeș.

Recomandăm, în continuare, tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private și cu privire la deplasarea/libera circulație”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3