NOR CURIER 930X122

verificare masuri

    POLIŢIŞTII DIN PITEŞTI AU LUAT LA PURICAT PIEŢELE DE PE LÂNGĂ SECŢII

    Pe lângă activităţile curente, poliţiştii din Piteşti au efectuat ieri verficări de amploare în pieţele din municipiu, constatându-se zeci de nereguli.

    Citiți și: Argeş: Război total pe frontul Covid, în cea mai neagră zi. Sute de persoane legitimate, amenzi

    Astfel, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat activități pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului, în zona de competență, în special în zona piețelor, complexelor comerciale și operatorilor economici din zona centrală a municipiul Pitești. Au fost verificate 9 societăți comerciale și 11 mijloace de transport în comun, precum și 107 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală;

    Poliţiştii Secţiei 2 au desfășurat activități pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului, dar și pentru prevenirea comerțului ilegal de produse alimentare si nealimentare, în Piața Gavana, ocazie cu care au fost verificați 15 agenți economici, nefiind constatate nereguli. De asemenea, polițiștii, împreună cu polițiștii locali au verificat 12 mijloace de transport în comun, cu privire la respectarea prevederilor Legii55/2020, nefiind constatate nereguli.

    Citiți și: Prefectura anunţă: controale înăsprite în Argeş

    Agenţii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au desfășurat activități de verificare, privind respectarea prevederilor legale în vigoare, în zona piețelor, centrelor comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun din zona de competență.  Au fost verificate 15 societăți comerciale și 9 mijloace de transport în comun, fiind aplicate un număr de 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea de către persoanele fizice a obligației de a purta masca de protecție.

    În ziua de 10 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale Pitești, au desfășurat activități de verificare, privind respectarea prevederilor legale în vigoare, în zona piețelor, centrelor comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun din zona de competență. Au fost verificate 14 societăți comerciale și mijloace de transport în comun, fiind aplicate un număr de 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nerespectarea de către persoanele fizice a obligației de a purta masca de protecție. Totodată polițiștii din cadrul secției au desfășurat activități de prevenire, prin care au adus la cunoștință agenților economici și a persoanelor desemnate pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, să conștientizeze atât angajații, cât și clienții, cu privire la importanța purtării măștii de protecție.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90